Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ - ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ



Βρισκομαστε σε μια συγχρονη εποχη και ηρθε ο καιρος να αναδειξουν τα οπλα τους με αμεσο τροπο !! Στην Ελλαδα καιρο τωρα βλεπουμε καθε χρονο τετοια εποχη να ξεσπα καποια γρυπη και να φερνει θανατους .... Κανεις δε σκεφτηκε να βγει και να μας πει το λογο !! 


Εννοειται οτι κανουμε εμβολια ωστε να μας προστατεψουν απο τετοιου ειδους γρυπες που κατα καποιον τροπο τα εμβολια δεν εχουν το αποτελεσμα το οποιο περιμεναμε ! 
Ενας λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οι ψεκασμοι ... Εφοσον αλλαζουν το κλιμα επιρρεαζουν και το περιβαλλον αρα και την αναπτυξη των βακτηριων ,μικροβιων !! 



Τα τελευταια χρονια ακουμε προσβολη του αναπνευστικου συστηματος μεσω μολυνσεων και βακτηριων ...! 
Φετος ειχαμε εξαρση στο H1N1 ενω περσυ στη μηνιγγιτιδα !!  Και στη Κινα ο κοροναιος ο οποιος εξελιχθηκε σε πανδημια !

Γρίπη H1N1



Τα συμπτώματα με τη γρίπη χοίρων είναι παρόμοια με άλλες μορφές γρίπης, και περιλαμβάνουν πυρετό, βήχα, πονοκέφαλο, πόνο στους μυς ή τις κλειδώσεις, πόνο στο λαιμό, την κούραση και μύτη που τρέχει. Η διάρροια και ο εμετός έχουν αναφερθεί επίσης σε μερικές περιπτώσεις.
Μια μελέτη από τις 5 Μαΐου, δημοσιευμένο στο New England Journal of Medicine, διαπίστωσε ότι 94% των επιβεβαιωμένων ασθενών είχε πυρετό και 92% είχε βήχα.

"Συνολικά ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη στην Ελλάδα, από τις αρχές Οκτωβρίου έως σήμερα, ανέρχεται σε 21, μεταξύ των οποίων ένα 4χρονο κορίτσι."



"ΤοΒΗΜΑ Team      "        




Οι κοροναϊοί ή κορονοϊοί (εναλλακτική ορθογραφία: κορωναϊοί ή κορωνοϊοί) είναι οικογένεια ιών.
Το πρωτεϊνικό στέμμα των κοροναϊών, σε αντίθεση με αυτό άλλων ιών, αντέχει στις συνθήκες του γαστρεντερικού συστήματος.
Οι περισσότεροι κοροναϊοί προκαλούν στον άνθρωπο συνήθως λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, αλλά μπορούν να προκαλέσουν και πνευμονία. Είναι η αιτία του 10 με 15% των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος. Ένας κοροναϊός ήταν υπεύθυνος για ένα ξέσπασμα οξέως σοβαρού αναπνευστικού συνδρόμου (ΣΟΑΣ, διεθνώς γνωστό ως SARS) το οποίο άρχισε το 2002 στη Κίνα. Ένα άλλο είδος κοροναϊού προκάλεσε το αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής το 2012 (MERS). Μέχρι το 2019 είχαν καταγραφεί 2.468 κρούσματα με 851 θανάτους (θνητότητα περίπου 34,5 %). Οι κοροναϊοί έχουν σχετιστεί επίσης με γαστρεντερίτιδα. Πιο πρόσφατα ένα είδος παρόμοιο με αυτό του SARS, o 2019-nCoV (Κοροναϊός του Ουχάν) προκάλεσε την επιδημία νέου κοροναϊού 2019–20.


Δυο εποχικες γρυπες οι οποιες προκαλεσαν θανατους ! Επισης δυο γρυπες με κοινα συμπτωματα ... Δε ξερω κατα ποσο να το παρω συμπτωματικα !! Ας πουμε οτι χαρη σε αυτη τη γρυπη του κοροναιου η Κινα εχει καταστραφει οικονομικα και πληθυσμιακα !! ... 


Σας αφηνω το παρακατω ως τροφη προς σκεψη ... Τα πορισματα δικα σας !! 
Όπλα μαζικής καταστροφής (ΟΜΚ) είναι όπλα τα οποία έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν θάνατο και καταστροφή σε μια τόσο μεγάλη κλίμακα και χωρίς καμία διάκριση που μόνο η ύπαρξη αυτών στα χέρια εχθρικής δύναμης θεωρείται θανάσιμος κίνδυνος. Στην μοντέρνα εποχή τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι είτε πυρηνικά, είτε βιολογικά, είτε χημικά. 

Πηγες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου