Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος 1974


Κύπρος 1974

       Το 1974 η Αθήνα είχε  προδώσει την Κύπρο ...  Η Αθήνα ενώ είχε  ήδη τον δικό της πόλεμο , της είχαν κλείσει το λιμάνι και ο στρατός της ήταν ήδη ενεργός στην Αθήνα έτσι βρήκαν χώρο οι Τούρκοι να εισβάλλουν ... Από την πλευρά της Αθήνας ήταν ακατόρθωτο να στείλουν στράτευμα ώστε να την βοηθήσουν με αποτέλεσμα να προδώσουν την Κύπρο...  Όμως και τώρα τι κάνουμε ...?!

     Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο ως Έλληνες.... Ψηφίζουμε ανθρώπους οι οποίοι πουλάνε ελληνικά εδάφη , πουλάνε την ίδια τους την ιστορία ,γίνονται φίλοι με ανθρώπους που μας έβλαψαν για ΤΙ? Για το χρήμα ... Το οποίο το δίνεται εσείς ... Τραγικό?! Και ναι είναι ... Είναι τραγικό ... Λέτε γιατί να δίνω φακελάκια εφόσον τον πληρώνω μέσω ΙΚΑ αλλά δεν κοιτάτε ότι ψηφίζετε ανθρώπους που τους έχετε φτιάξει βίλες και στην ουσία ΕΣΑΣ έχουν πουλήσει ....       Κάποτε πουλάγαμε οι λευκοί μαύρους σαν ιδιοκτησία μας , έτσι και μεις έχουμε καταντήσει μας πουλάνε σαν σκλάβους ... Ντροπή μας ...

   Έτσι ήρθαμε στο 2017 με ταραχή στο θέμα των Τούρκων και Κύπρου... Θέλουν εδάφη και αμφισβητούν τη συνθήκη της Γενεύης ... 

    Με λίγα λόγια των γειτόνων μας τους τρώει η μύτη ... Το θέμα είναι εμείς τι θέση θα πάρουμε ... Ή για άλλη μία φορά θα ρίξουμε το φταίξιμο στον ηγέτη ,τον οποίο ο λαός τον επέλεξε (αν και στις επόμενες εκλογές ο Έλληνας δεν βάζει μυαλό ,πάλι κάποιο Μαλακτικό θα εκλέξει ..) , ή  θα πάρει θέση (και όχι λίγοι ,αλλά όλοι μαζί ) ?

     Της χρωστάμε ... Και πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας και να τηρήσουμε την υπόσχεση μας ... 


Κύπρος ... 

    Αν και τελευταία δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικά με την Κύπρο ... Καλύφθηκε από άλλα επείγοντα γεγονότα .. Αχ βρε Ελλαδίτσα πολυζήλευτη !! 











Να και κάτι καινούριο ... 


Τα βίντεο να τα φιλτράρετε ... Έχετε κρίση !!! 


πηγές : google images 
               youtube 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου