Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - EURO CHAMPIONS LEAGUE

     Κανονικά για τη γιορτή του ποδοσφαίρου θα έπρεπε να σας μιλήσω τις προάλλες, αλλά ήθελα να σκεφτώ τα λόγια μου καλά πριν σας μιλήσω...
     Η γιορτή του ποδοσφαίρου ή αλλιώς Euro Champions League διοργανώθηκε με σκοπό να ενώσει ομάδες απ'όλο τον κόσμο με έναν κοινό σκοπό , η ομάδα που θα κέρδιζε θα έπαιρνε δίκαια τον τίτλο  Πρωταθλήτρια Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ευρώπης . Αν και φέτος η δική μας ομάδα είναι εκτός ....


     Όμως , υπάρχει ένα πρόβλημα σχετικά με το ποδόσφαιρο ! Θυμάμαι κάποτε βλέπαμε ποδόσφαιρο ,π.χ. Εθνική Ελλάδος , και έλεγες : "Ναι, αυτό είναι ποδόσφαιρο!! Το νιώθουν!! ". Έβλεπες τους αθλητές να δίνουν ζωή στη μπάλα. Και τι ήταν αυτοί οι αθλητές?! Λίγο τους προπόνησε ο προπονητής τους και ήταν έτοιμοι και ο λόγος?! Ήξεραν την μπάλα από πριν , έπαιζαν στις αλάνες! Αγαπούσαν την μπάλα και όχι το χρήμα . Ένιωθαν ικανοποίηση ενώ η μπάλα κύλαγε στα πόδια τους και έπαιζαν καθαρά για τη χώρα τους.
      Δυστυχώς, πλέον όταν βλέπω μπάλα βλέπω μια πουλημένη μπάλα σε πόδια αχάριστων . Ακούγεται σκληρό αλλά έτσι είναι!! Λέμε φταίει ο προπονητής ,φταίει ο διαιτητής ,φταίει ο ένας ,φταίει ο άλλος ... αλλά το μόνο που φταίει  είναι ο ίδιος ο αθλητής, ξέχασε τον λόγο που παίζει μπάλα ...! Με λίγα λόγια έχει γίνει "εμπορικό παιχνίδι" και όχι ποδόσφαιρο . Λίγοι πλέον παίζουν για τη χώρα τους και για  την ίδια την μπάλα!
    Θα ήθελα να ξαναγίνει το ποδόσφαιρο όπως ήταν κάποτε για να φωνάζω :"ΓΚΟΛ" με τέτοια ικανοποίηση όπως φώναζα όταν πήραν το Ευρωπαϊκό η Εθνική Ελλάδος και πραγματικά έγραψαν ιστορία!!



Chelsea


Εθνική Ελλάδος

Real Madrid



πηγή google image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου